Sydney, living the good life!

Lieve familie en vrienden,

Zojuist is omgeroepen dat onze vlucht van Sydney naar Cairns ruim 3 uur vertraging heeft, om Joost mag weten welke reden ... ?! Met 100 Australische Dollar aan consumptiebonnen (ter compensatie) rijker zitten we nu in de zon te wachten en hebben we dus tijd om een bericht te plaatsen op ons blog.

Het vorige blog sloten wij af met onze laatste dag in the Blue Mountains. Afgelopen zaterdag hebben we de trein van Katoomba naar Sydney genomen. 's Middags ingechecked in het Hostel vlakbij het Centraal Station en aansluitend direct de stad in om voor de eerste keer de Opera House en the Harbour Bridge te zien.

De volgende ochtend stond Craig, de oom van Jael die in Sydney woont, ons al vroeg op te wachten. Omdat we beiden zo slecht hadden geslapen door de herrie in het hostel en Jael zich niet helemaal fit voelde, bood Craig direct aan om de rest van ons bezoek aan Sydney bij hem te verblijven! Wow! Snel uitgechecked bij de receptie in het hostel en snel ingechecked in het prechtige appartement van Craig aan de rand van het CBD van Sydney. Een ruime slaapkamer, een eigen badkamer met bad en rust... heerlijk! ' s Ochtends hebben we ontbeten op Bondi Beach en in de middag zijn we z'n tweeen met de boot van Circular Quay naar Manly Beach gevaren en hebben we gelunched op het strand. 's Avonds hebben we met de familie van Jael vietnamees gegeten en hebben wij Shannon en Lynne ontmoet.

Afgelopen maandag zijn we de hele dag in de stad geweest en hebben we het oceanium van Sydney bezocht! Gisteren hebben we de hele dag in de zon door het centrum van Sydney en de botanische tuinen gelopen, waar Jael Cocketoo's heeft gevoerd. Gisterenavond zijn we voor de laatste keer met Craig gaan eten en hebben we aansluitend nog op het terras gezeten van een van de cafe's aan Oxford Street.

Vanochtend vroeg opgestaan om de laatste spullen in te pakken en op de valreep Georgia (de andere dochter van Craig) te ontmoeten. Vervolgens zijn we afgezet door Craig op de luchthaven en hebben we afscheid van hem genomen. Wat was het ontzettend aardig en fijn om bij hem te mogen logeren!

en Sydney ... tsja ... daar zijn we het allebei over eens.
Sydney is in een woord: "AMAZING"! Wat een fantastische stad!

Liefs,

Jael en Erik

Reacties 5

Jackie 12-10-2011 07:35

Hoop dat de vlucht niet nog meer vertraging heeft opgelopen en dat jullie nu lekker in de lucht hangen. Have fun op jullie volgende bestemming.
Dikke knuffel Jackie , Conchita, Jamal en Jamila

Arlo 12-10-2011 09:08

Kijk dit ziet er goed uit!

Mooie plaatjes van Sydney, ben benieuwd naar de andere foto's!

Slaínte!

Justine 12-10-2011 12:03

Weer prachtige foto's en uiteraard weer jaloersmakend; 12 graden.regen en wind hier. Jullie gaan er met de dag gezonder en bruiner uit zien en wij maar bleker en bleker.
Jael dat moet een nicht zijn van jou op die foto met z'n tweeën, wat een gelijkenis en Craig is precies John.
Groetjes van ons alledrie en 100 dollar consumptievergoeding? Dan heb je 2 plaatsen p.p. nodig in het vliegtuig.

brigitte 12-10-2011 16:22

Hi Erik en Jael,

Jullie hebben al lekker veel gedaan zeg! Super. Na jullie verhaal weet ik nu zeker dat Sidney op mijn lijstje staat


liefs

Berni 12-10-2011 16:53

Hoi Erik en Jael,
Wat een super reis maken jullie zeg! Ik was al heel erg onder de indruk van de blue mountains, wat een prachtig gebied. En nu weer Sydney. Wat leuk dat jullie daar nog familie hebt ontmoet. En dan zo'n lekker zonnetje. Geniet van Cairns, gaan jullie nog duiken?
Ben benieuwd naar de volgend blog.
Groetjes, Berni

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer