Cairns, Het Zwitserleven gevoel!

Lieve allemaal,

Eergister zijn we vanuit Sydney aangekomen in het tropische Cairns, echt een groot verschil in klimaat! Ons hotel hier is gelukkig een stuk beter dan de hostels in Katoomba en Sydney. Een lekker groot bed, palmbomen en een zwembad.

Vandaag hebben we voor het eerst gesnorkeld op het Great Barrier Reef! Met een boot naar Green Island gevaren en daar kon je vanaf het strand meteen het rif op. We hebben ongelooflijk veel mooie vissen gezien en vanaf de boot eerder ook een zeeschildpad en twee roggen!

Morgen gaan we onze campervan ophalen en mag Jael voor het eerst links gaan rijden. Erik heeft al heel dapper twee oefensessies gedaan in down town Sydney (in het donker) met de auto van Craig (Oom Jael).

Onze eerste bestemming zal het prachtige Cape Tribulation ten noorden van Cairns zijn. We zullen waarschijnlijk niet zo vaak meer in de gelegenheid zijn om te bloggen, maar zodra het kan zullen we weer mooie foto's plaatsen.

Veel liefs,

Jael en Erik

PS. Bedankt voor al jullie leuke reacties, we kunnen niet iedereen persoonlijk beantwoorden, maar we zijn er zeker heel blij mee!

Reacties 4

Anna 14-10-2011 21:27

Geweldig, wat mooi!!!
Wat denken jullie nu zo al als je zo in de zon zit met zo'n prachtig uitzicht? ... wat voor weer zou het zijn in Den Haag? ;-)
Jael leuk hoedje heb je op ;-)) Succes met links rijden allebei, maken jullie daar ook een filmpje van? Liefs Anna

Justine 15-10-2011 16:35

Zal wel prachtig zijn geweest, snorkelen op GBF. Links rijden, lijkt me doodeng, heb al moeite met gewoon oversteken in Engeland of met in de rij staan voor de bus. Veel plezier. xx

Tamara 15-10-2011 18:18

ai wat een vervelende berichten, en die foto's doen beetje pijn aan me ogen,...zal wel komen door dat heldere blauwe water
heerlijk guys, geniet!! Xxx

Monique 15-10-2011 20:34

Hi lieve schatten,
Enjoy. Ziet er allemaal uit om jaloers te worden! En links rijden..ach, appeltje-eitje als je gewend bent op de haagse te werken

We denken aan jullie!

Liefs, Marc en Monique

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer