Brisbane, Cruising the Bruce Highway!

Lieve blogvolgers,

We zijn weer voor heel even terug op de plek waar ons avontuur 4 maanden geleden allemaal begon, Taipei Airport. Aangezien wij 6,5 uur moeten overbruggen, omdat onze aansluitende vlucht naar Bangkok is gewijzigd, hebben wij alle tijd om vanuit de VIP Lounge (!) ons blog weer bij te werken.

Met pijn in het hart hebben wij vannacht afscheid genomen van Australie. In stijl hebben wij gisteren onze laatste dag in Brisbane doorgebracht tussen de kangaroo's en koala's. Onze reis door australie was een waar avontuur! We hebben zoveel meegemaakt, dat het onmogelijk is om alles te vertellen en zoveel foto's gemaakt, dat het moeilijk is om een keuze te maken welke te plaatsen op het weblog. Maar om jullie een idee te geven over wat we hebben beleeft tijdens onze 2750 kilometer durende camper trip van Cairns naar Brisbane geven we klein overzicht van de hoogte-, en ook de dieptepunten.

Zo hebben we de eerste nacht geslapen in het tropische regenwoud van Cape Tribulation en 's ochtends tijdens een wandeling oog in oog gestaan met een cassowary en zijn jongen; liepen in Kuranda kleine wallabies rond onze camper; hadden we in Daintree het hele strand voor ons zelf en hebben we de hoogste berg van Queensland aangedaan; hebben we tijdens onze reis van Innisfail naar Mission Beach ook pech gehad door steenslag op de voorruit, waardoor we de ruit moesten laten vervangen; vervolgens stormde het twee dagen en kwam de regen met bakken naar beneden; maakte de boottrip en het uitzicht van het prachtige witte strand van Whithaven Beach op de Whitsunday Eilanden weer veel goed; hebben we in Eungella vogelbekdieren in het wild gezien en in Town of 1770 rond een koraalrif gesnorkeld en gezwommen met schildpadden; in Rainbow Beach gaan kayakken op zee; in Tin Cay Bay dolfijnen gespot; in Brisbane met de andere oom van Jael, Andrew, een dag op pad geweest en tenslotte met koala's en kangaroo's geknuffeld in de Zoo. En dan vergeten we nog heel veel om te vertellen.

Over anderhalf uur vliegen we naar Thailand. Ondanks de overstromingen hebben we besloten om toch naar Bangkok te gaan. Vanuit Bangkok gaan wij direct door naar Chiang Mai in het noorden en zullen we over een paar dagen Tom ontmoeten. Met z'n drieeen reizen we dan 'het water achterna' naar het zuiden. We zijn benieuwd wat Thailand allemaal gaat brengen!

Liefs,

Jael en Erik

Reacties 8

Jackie 02-11-2011 07:56

Wat gaaf allemaal. Zo te horen mogen we als jullie terug zijn wel een dag uittrekken om de foto's te bekijken hahaha. dikke knuf Jackie en kids

Justine 02-11-2011 09:17

Wat prachtig weer allemaal. Jullie zullen wel wel flink moeten omschakelen van Australië naar Z.O. Azië. Neem een zwemvest mee naar Bangkok. Veel plezier.
Justine &co

Tamaar 02-11-2011 09:41

Jeetje wat gaaf allemaal!!!Hoogtepunten zijn geen hoogtepunten als er geen dieptepunten zijn, het klopt allemaal zoals ik het hoor, gewoon fantastisch! het duurde wel lang hoor, jullie waren echt downunder,....glad to be back? Take care, hoop dat Thailand niet in het water valt, liefs

Berni 02-11-2011 16:49

Hoe Erik en Jael,

Wat geweldig allemaal en wat een mooie foto's. Jullie maken zoveel mee, daar kunnen jullie nog jaren op teren. Jammer van de regendagen maar gelukkig ook veel mooi weer. De foto van een vogelbekdier is echt super, gaaf om zoveel dieren in het wild te zien. Voor de komende dagen heel veel plezier in Thailand, ik hoop dat alle nattigheid niet al te vervelend is. Veel plezier verder.
Berni

brigitte 02-11-2011 21:28

wow, wat een verhalen. Gaaf dat het reizen zo goed bevalt. Kijk uit in Thailand oke?

liefs Bri

Astrid 05-11-2011 10:37

Darling,

Leuk jullie te lezen. Het gaat allemaal goed zo te lezen en jullie hebben elkaar niet het busje uitgevochten! Top!

Mocht je het leuk vinden: mijn ouders (tel: 06-21825147) zitten nu ook in Thailand. Ik geloof dat ze vanaf 7 november in Chang Mai en omgeving zitten, in het Chiangmai Gate Hotel.

Kus!

Gill 07-11-2011 14:04

Wowwww...geweldig allemaal!
Fijn om te lezen hoe jullie helemaal aan het genieten zijn!
Vooral blijven doen!

liefs,
Gill

Dave en Miranda 08-11-2011 11:06

Hoi Erik en Jael,

Onze reis zit er alweer een week op.
De terug vlucht was niet zo gezellig als de heenvlucht ;-)
In het weekend van de 30e oktober waren wij nog in Bangkok, we konden toen 'gewoon' de stad in. Overal zandzakken, maar (nog) geen water. Top jullie ervaringen en reizen! Australie moet geweldig zijn geweest!
Vietnam en Cambodja waren fantastisch. We hebben nog genoeg tips voor die landen. Wanneer gaan jullie daar heen? we zullen de tips dan even op de mail zetten.

Veel plezier en geniet!
voor je het weet is het voorbij.... ;-)

Groetjes
Dave en Miranda

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer